sâmbătă, 14 noiembrie 2015

Cele mai bune locuri de munca din Iasi (din punct de vedere financiar)



In iasi la videochat se poate angaja oricine, atat fete, cat si baieti, fiind totusi necesara varsta de minim 18 ani. Cel mai mare avantaj sunt salariile propuse, cu mult peste cele oferite de piata muncii din Romania, si care cu siguranta ca nu se puteau obtine la alte joburi. In plus, pe langa conditii de munca optime, in medii de lux, cu angajati prietenosi, la angajare se ofera cate un bonus, iar in cazul in care este nevoie, se pot face cursuri de perfectionare a limbilor straine, cea mai cautata fiind engleza. 

Astfel, cu cat cresc performantele de a vorbi o limba straina, cu atat cresc si performantele materiale, iar salariul creste considerabil. De asemenea, orarul si-l face fiecare angajat dupa bunul plac, astfel incat sa nu fie omise si viata persoanala sau alte aspecte importante, iar studioul reprezinta cel mai bun loc pentru obtinerea unor vouchere, care se acorda gratuit, catre sali de fitness, solar, piscine etc.

De asemenea, angajatii care nu locuiesc in Iasi pot beneficia de un loc de cazare gratuit, astfel ca veniturile nu mai trebuie investite intr-o locuinta, iar pentru ceilalti transportul de la locul de munca este gratuit. Un alt avantaj este faptul ca salariul poate fi platit atat in fiecare zi, cat si saptamanal sau lunar si reprezinta o suma fixa stabilita initial sau un procent din veniturile generate. 

Cei care se stanjenesc cu gandul la aceasta activitate trebuie sa cunoasca faptul ca exista doua tipuri de socializare pe doua tipuri de site-uri, cu profil adult sau cu profil non adult, unde pe cel din urma este interzis dezbracatul. Aceste site-uri nu pot fi disponibile in Romania, fiind blocate IP-urile din tara noastra, astfel ca stanjeneala nu are de ce sa apara. Astfel, pentru a obtine un salariu consistent intr-un mediu placut, trebuie sa stii ca in Iasi se fac angajari la videochat, prin playade.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu