luni, 13 iunie 2016

Venituri videochat


De ce sa te angajezi la un studio profesionist?
In primul rand pentru ca aici orice model are parte de seriozitate si de ocazia de a lucra la un job la fel ca oricare altul. Respectul se pune pe primul loc, plata salariilor se poate face zilnic, saptamanal sau lunar, toata lumea este prietenoasa, iar lipsa stresului isi va spune cuvantul. De asemenea, periodic se fac noi imbunatatiri, fie in camerele in care lucreaza fetele, la articolele de mobilier, fie la aparatura, totul pentru ca aceste studiouri sa se adapteze vremurilor din ce in ce mai moderne.
Program
Studiourile de videochat profesioniste propun cate 3 ture pentru angajati, a cate 7-8 ore, iar acestia isi aleg intervalul orar in functie de preferinte, tinand insa cont ca tura de noapte aduce cele mai mari castiguri, insa poate si cele mai mari sacrificii. Videochatul este un job ideal si pentru studentele care isi doresc sa obtina venituri in plus pentru finantarea studiilor, iar regimul part time cu siguranta ca permite suficient timp liber pentru orice activitate.
Venituri
Acestea variaza de la un model la altul, in functie de performante, dar si de studioul cu care colaboreaza. Experienta isi spune cuvantul, astfel ca un model debutant va castiga in jur de 3.000 – 4.000 de lei pe luna salariu fix, la care se adauga numeroase bonusuri. Insa de la o luna la alta salariul poate sa creasca, intrucat prin urmarea programelor de training impuse de studiouri, modele isi pot imbunatati modul de operare si vor atrage cat mai multi admiratori.
Intimitate
Fiecare model beneficiaza de propria camera in care lucreaza, iar persoanele cu care comunica provin din tari straine, motiv pentru care nu va exista niciodata un contact direct intre acestea. De asemenea, se poate bloca accesul IP-urilor din Romania si alte tari precum Marea Britanie, Italia sau Spania.


Un comentariu: