miercuri, 16 martie 2016

Care sunt conditiile pentru a putea deveni model videochat?Pot sa blochez accesul anumitor utilizatori?
Din diferite motive, exista unele fete care se inhiba la gandul ca ar putea fi urmarite pe internet de catre persoane cunoscute, motiv pentru care aleg sa blocheze accesul utilizatorilor din Romania sau alte tari unde se afla prieteni de ai lor, precum Italia, Marea Britanie sau Germania
.
Pot sa imi ascund chipul in spatele camerei?
Nu se accepta acest lucru, decat in cazul in care modelele aleg sa poarte o masca, eventual care face parte din cadrul unui mic spectacol. Clientii nu sunt dispusi sa plateasca sume de bani pe webcamul fetelor care isi ascund fata, iar daca modelele se simt prea emotionate sau inhibate, probabil ca 
videochatul nu reprezinta alegerea cea mai buna pentru ele. 

Ce se intampla daca vreau sa renunt sau sa iau o pauza?
Modelele pot lua o pauza sau renunta oricand doresc, deoarece nu sunt constranse de nimic. In plus, daca profilul lor nu este activat 8 saptamani la rand, cele mai multe site-uri cu care se colaboreaza, il suspenda automat. In plus, salariul se plateste pana in ultima zi in care s-a lucrat.

Care sunt conditiile pentru a putea deveni model?
Nu este nevoie ca fetele sa fie supermodele, deoarece in cazul videochatului este cel putin la fel de importanta personalitatea cat aspectul, esential fiind ca modelele sa se faca cat mai placute in fata admiratorilor si sa ii faca pe acestia sa se indragosteasca.

Pot lucra de acasa?
Dupa ce se capata experienta necesara, cele mai multe studiouri de videochat din Iasi accepta ca activitatea sa poata fi desfasurata de la domiciliu. In schimb, fetele trebuie sa se asigure ca dispun de o incapere adecvata, un laptop sau calculator decent, cu un webcam si microfon de calitate, alaturi de internet de mare viteza, cu viteza upload de minim 1 MB/s.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu