miercuri, 4 septembrie 2013

Caraibe vs Orientul Mijlociu

Cautam de anul trecut sa merg in orientul mijlociu, mai exact in Dubai si ma interesa foarte mult pretul unei oferte Dubai. Dupa o cautare pe Google am ajuns pe site-ul agentie Oltextur unde am gasit peste 150 de oferte chiar in aceasta perioada a anului. Dupa ce le-am trimis mail si mi-au oferit toate informatiile de care am avut nevoie am si platit excursia. Pentru excursie mi-am achizitionat si un aparat foto Nikon nou-nout, foarte performant, potrivit pozelor in zonele cu lumina excesiva - voi revenii cu impresii la intoarcere.
Ca idee... am avut de ales intre Dubai si cateva destinatii interesante din Caraibe, dar cred ca cel mai bine ar fi la las caraibele pentru mai tarziu (eventual la iarna) cand o sa mi se faca dor de o plaja luxurianta, cu ape albastre si copagi exotici.

Cristina are o coronita dentara noua

La inceputul verii am fost la mare cu prietena mea Cristina. La restaurant dupa ce am mancat mi-a spus ca o dor dintii si ca are probleme. Ulterior a fost la dentist si i-au gasit mai multe cauze insa nu i-a placut de domnii doctori asa ca am cautat pe internet o clinica sa se ridicie la standarde inalte. Am gasit aceasta clinica pe numele ei Peterdent-art. Acolo Cristina si-a rezolvat toate problemele si si-a pus si coroane dentare de zirconiu ce arata extraordinar. A fost foarte multumita. Si eu de asemenea.

marți, 3 septembrie 2013

Cum cumparam bilete de avion ieftine?

Tinand cont ca: - sunt in general scumpe sau chiar faorte scumpe - de cele mai multe ori nu stii ca iti trebuie cu 3-4-5 luni inainte sau nu ai suma de bani necesara. - sunt extrem de mmulte companii aeriene, aeroporturi si rute - pentru zborurile lungi, cu escala preturile pot varia destul de mult de la un furnizor la altul. M-am gandit sa va pregatesc un mic ghid referitor la cel mai bun mod de a achizitiona ieftin si repid, fara mari batai de cap bilete de avion la preturi exceptionale. De fapt.. sunt convins ca biletele de avion pe care le veti cumpara vor avea un pret imbatabil spre deosebire de pretul "din strada". Incercati sa cautati pe mai multe site-uri cu bilete de avion - Vola, ParAvion, FlyGo... sunt chiar multe. Incercati sa gasiti site-urile care va pun la dispozitie serviciile unor agenti de ticketing, oameni care interogheaza sistemele intr-un mod mult mai eficient decat o masina - si aici va recomand seriviciul de cerere oferta pentru bilete de avion al TrevelDesk Alt mod este sa cautati direct pe site-ul companiei aeriene, dar nu numai in tara noastra, cat si in tara ce va fi destinatia dumeneavoastra. Si idei mai sunt, dar vom continua in episodul urmator.